.

.

CORKY Drop Bar Bike Mirror - 360º Rotirajući i Sklapanje - Moderan dizajn Bar Kraj pregibno klizni ogledalo Sklopivi Ispupčen Pogled straga Siguran i moderan Bicikl Jahanje Moderan dizajn (crna)

CORKY Drop Bar Bike Mirror - 360º Rotirajući i Sklapanje - Moderan dizajn Bar Kraj pregibno klizni ogledalo Sklopivi Ispupčen

HRK 98.85
Prisutan
U trgovini

▶ SIGURNOST IZNAD SVEGA, Broj ljudi koji svake godine umrijeti u rezultat lančanik nesreće, je oko 500 000 ljudi. 60% nesreća na motociklu se javljaju kao posljedica prometnih nesreća sa stražnje strane.To je razlog zašto biciklisti treba retrovizor. ▶ MODERAN DIZAJN Mnogi vozači ne postavljaju retrovizori zbog nespretne konstrukcije običnih retrovizora, namijenjen za sprečavanje nesreća.Za rješavanje tih problema tvrtka CORKY je razvio najsigurnije i минималистичное retrovizor u svijetu. ▶ Je IDEALAN KAKO ZA PUTNIKA, TAKO I ZA ONE KOJI TRENIRA Kore omogućuje vam da držite glavu ravno, vidjevši da se nalazi iza vas, bez obzira gdje putujete, Oguliti, drži vas u sigurnost.A kada se ne koriste, jednostavno je zatvorite poklopac za spremanje ogledala u komadu. ▶ SIGURAN I MODERAN fitnes Što najviše plaši bicikliste, jer to je ono što oni u potrazi oko minuta na biciklu.Ali s KORICA vam više ne treba se osvrnuti.KORICA će pokriti vam leđa, tako da možete uživati u vožnji s komfor u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. ▶ ČUVANJE I JAMSTVO koristimo kvalitetne materijale visoke klase i stoga možemo ponuditi garanciju.U rijetkim slučajevima neispravnog proizvoda smo ga zamijeniti bez ikakvih dodatnih troškova. 100% garancija povrata novca – opet, bez rizika.Boja : Crna.

Ostale karakteristike

Slične ponude