.

.

Porodična kulinarska igra MasterChef. Pretvorite vrijeme obroka u vrijeme igranja! Uključuje 22 dokazane obitelji recepta. Dob 7+

Porodična kulinarska igra MasterChef. Pretvorite vrijeme obroka u vrijeme igranja! Uključuje 22 dokazane obitelji recepta.

HRK 280.80
Prisutan
U trgovini

DONESITE MASTERCHEF NA SVOJU KUHINJU pretvorite vrijeme obroka u vrijeme igranja s ovom uzbudljivom novom kulinarskom desktop igre.Učite djecu vrijedne vještine kuhanja kroz niz zabavnih testova sa zanimljivim rezultatima.Saznajte ima li u vašoj obitelji sve što je potrebno da postane pravi Мастершефом!.UZMI NA SEBE EPSKE KULINARSKI TEST CIJELU OBITELJ : roditelji i djeca moraju da rade zajedno, da se vidi da li oni mogu birati velike bodove u sustavu pokazatelja suca.Neočekivane mini-slot zadatak stvoriti nestalnosti i skreće na tom putu i da će zabavljati svoju obitelj od početka do kraja.Dob 7+. 2-6 igrača za igru.UKLJUČUJE 22 OBITELJSKIH PROVJEREN RECEPT : Otkrijte novi jela i kuhinje od 22 ukusnim receptima koji će uživati u vašoj obitelji!Pripremiti u bilo koje doba dana na recept za doručak, ručak, večera, pa čak i grickalice.ŠTO je UNUTRA : 1 x daska Master Chef, 2 x Sigurne za djecu noževi, 1 x Povez na oči, 74 x Kartice recepata, 66 x Kartice tajanstvene sastojke, 66 x Kartice lude vještine, 66 x kartica smjene igara, 22 x kartice sastojaka, 22 x kartice sudaca.ZABAVAN, POUČAN I SIGURNO : Pripremite se веселому кулинарному avanturu, koja donosi novo uzbuđenje svaki put kada igrate.S dvije sigurne za djecu plastičnim noževima djeca mogu sigurno sudjelovati u kuhanju, učeći nove vještine.Noževi dolaze u 2 dimenzije-9" i 7" za jednostavno snimanje kako za djecu tako i za odrasle.Promatranje i sudjelovanje odraslih želite u bilo koje vrijeme.KUPLJENE KARTICE SASTOJAKA : roditelji mogu disati uzdah olakšanja pomoću kartice sastojaka, koji uključuju kupljene URL-adrese, što čini trening za igru lak posao.Igrajte zabavne mini-igre, radite zajedno u kuhinji, za pripremu doručak, ručak, večeru ili predjelo, i pogledajte možete li postati коронованным Мастершефом!.Promatranje i sudjelovanje odraslih želite u bilo koje vrijeme.Natječite se s cijelom OBITELJI, da se vidi možete li postati коронованным Мастершефом!Obiteljska igra Masterchef showdown-to divlja kulinarsku avanturu s mini-igrama i neočekivanih obrata na tom putu.Skupljajte bodove, kreće oko kuhar, i čekati svoju sudbinu u tajne kartice sudaca!Igrajte zabavne mini-igre, radite zajedno u kuhinji, za pripremu doručak, ručak, večeru ili predjelo, i pogledajte možete li postati коронованным Мастершефом!2021 Shine Television, LLC.MASTERCHEF i njihovi logotipi su zaštitni znaci Shine TV Limited i srodnih organizacija i koriste se u okviru licence.Sva prava pridržana.

Ostale karakteristike

Slične ponude