.

.

ToberNTB Mali kucni ljubimci dozvoljeni, zamorci, Hrčci, Dual Medo Viseća, Pribor za Prekapati, uzbudljiva borba za prestiž stanica, Zaklon, Morske činčile, Papige, Proteini Igraju i spavaju (Ljubav ljubičasta) (Ljubav plava)

ToberNTB Mali kucni ljubimci dozvoljeni, zamorci, Hrčci, Dual Medo Viseća, Pribor za Prekapati, uzbudljiva borba za prestiž

HRK 38.97
Prisutan
U trgovini

· 【Pouzdan materijal】 je izrađen od kvalitetnog flanel i arctic baršunastih tkanina, krevet na kat Sugar Zmajem hammock i tepih za zamorac mekana i udobna za korištenje vašim malim kućnim ljubimcima, nije lako brusiti ili nestati, dovoljno snažan da služi im za dugo vremena, pružajući jednostavan iskustvo korištenja za svoje male kućne ljubimce. mali kućni ljubimci su dobrodošli. · 【Višenamjenski viseća】 mali viseća za kućne ljubimce pruža mnoge mogućnosti za male kućne ljubimce, gdje oni mogu skakati gore-dolje, igrati, zabavljati se na gornjem katu, kad su umorni, ili ponovi na donjem katu i može biti obješen ili leži u kavezu kao vreća za spavanje za vaše male kućne ljubimce, da se igraju. · 【Dual viseća】 2-слойный dizajn je novi stil, koji dodaje da puno zabave ljubimac, možete staviti mali tepih za kućne ljubimce pod viseći viseća pružiti mekoću, kada vaši ljubimci skočiti sa viseća, čime se povećava broj zabavnih aktivnosti za njih i potičući ih za ostanak u formi. · 【Odgovarajuću veličinu】viseći viseća mjeri cca. 14,1 x 13,5 cm, dok su mekani tepih je oko 11,8 x 11,8 cm, odgovarajuće veličine za male kućne ljubimce, Dizajniran s 4 zasunom za sigurno stati viseća hrčak u kavezu, a pruža sigurno i toplo stanište za vaše kućne ljubimce. · 【Područja primjene】i viseća za kućne ljubimce, i topla podloga za krevet idealni za hrčka, zamorca, činčile, lasice, papagaj, zečeva, štakora, miševa, летяги, jež, gerbila, дегу, papiga i drugih malih kućnih životinja, dobre darove za svog prekrasnog malog.

Ostale karakteristike

Slične ponude