.

.

Preciznost фрезерованный brus UHMW 3/4 X 3/8 X 36 za джигов, uređaja ili торцовочных utorima (veličine 3/4 x 3/8). Elegantan izdržljiv materijal klizi s lakoćom. Idealno za desktop pio, glodanje stolova i pilu (2 СВМП bar).

Preciznost фрезерованный brus UHMW 3/4 X 3/8 X 36 za джигов, uređaja ili торцовочных utorima (veličine 3/4 x 3/8). Elegantan

HRK 74.97
Prisutan
U trgovini

????????Ideja korištenja materijala UHMW za izradu джигов i uređaja je u tome što je materijal otporan trenje bolje nego drvo i plastika slabije kvalitete ili niske gustoće.To ga čini idealnim za sanke, gdje se redovito događa učestalo klizi. ????????On je također vrlo sklizak u usporedbi s drvetom i drugim plastikom.Unatoč činjenici da je to "sklizak", on NE ostavlja iza sebe tragove, što znači nedostatak čišćenje nakon uporabe.Svi znamo da ostatke ostavljene na desktop pile, može biti prilično iritantan i još teže za uklanjanje. ????????Unatoč činjenici da je to "sklizak", on NE ostavlja iza sebe tragove, što znači nedostatak čišćenje nakon uporabe.Svi znamo da ostatke ostavljene na desktop pile, može biti prilično iritantan i još teže za uklanjanje. ????????СВМП (сверхвысокомолекулярный težina) Polimera (plastike) - to linearnog polietilena materijal s molekularne mase u rasponu od 3 000 000 do 6 000 000. СВМП 10 puta teže od običnog polietilena visoke gustoće , što ga čini izuzetno izdržljiv za stalno ponavljajući korištenja. ????????Koristite ovaj СВМП za izradu джигов i sprave za vaš desktop pile, površine rutera i sl. Koristite plastične trake 3/4" x 3/8", da bi pomični društvene stege za desktop pile, traka pile ili glodanje površine.Dužina štapa može se neznatno razlikovati.PROIZVEDENO U SAD-U!.Stil : СВМП-barovi.

Ostale karakteristike

Slične ponude