.

.

Sklopivi тростниковая oznaku za prtljagu medicinske opreme - Ručka s oprezom, pravilima DOT i ACAA (LUG-Foldable-Cane-332) Broj (5)

Sklopivi тростниковая oznaku za prtljagu medicinske opreme - Ručka s oprezom, pravilima DOT i ACAA (LUG-Foldable-Cane-332)

HRK 59.97
Prisutan
U trgovini

✅ Sklopivi štap MEDICINSKA OPREMA NE MOŽE SMATRATI PRTLJAGOM, I OD VAS se NE NAPLAĆUJE ZA NJEGA!. ✅ JARKO - crveno - lako identificira vaš Sklopivi štap i potrebne medicinske potrepštine. ✅ Podsjeća osoblje zrakoplovne tvrtke o pravilima DOT i ACAA nikad ne odvoje medicinski materijal od propisane vlasnika. ✅ Dolazi u ламинированном plastičnoj vrećici za zaštitu vaše kartice godinama koje dolaze i čvrste spojnice za pričvršćivanje na vašem hardveru. ✅ Prođite kroz TSA stress free, najavljuje svoje uređaje s tom oznakom.TSA Sklopivi ТРОСТНИКОВАЯ БАГАЖНАЯ TAG ZA MEDICINSKE OPREME I POTROŠNOG MATERIJALA ZAŠTO IMATE TSA Sklopivi ТРОСТНИКОВАЯ БАГАЖНАЯ TAG ✅ pregibno klizni Crveno MEDICINSKA OPREMA NE MOŽE SMATRATI PRTLJAGOM, TE SE NE MOŽE NAPLATITI PO NJEGA NADOPLATU! ✅ Ove oznake lako identificiraju vaše pregibno klizni oprema i pribor za hodanje. ✅ Prođite kroz inspekcijski stanicu TSA, agenti TSA upoznati s podatkom sa sklopivim тростями I POTROŠNOG MATERIJALA, маркируя svoj uređaj, pomažete im da obavljaju svoj posao. ✅ Podsjetite osoblje zrakoplovne tvrtke o zakonu, касающемся medicinskih pomagala - medicinska oprema ne može smatrati prtljagom, i ne može se primjenjivati naknade za sanitetski materijal. ✅ Ove oznake olakšavaju život, kada ste na putovanju, pokušajte ih!Ove sklopivi reed prtljage oznake TSA ističu i lako prepoznati.Oznake profesionalno tiskani, a zatim su ubačeni u trajanju laminirano paket, kako bi ih zaštitili u godinama koje dolaze.PREDNJI DIO OZNAKE Prednji dio tog sklopivi lovački prometna багажная tag jarko crvene boje, i nju ne treba propustiti.Već ovo bi trebalo pomoći da prođe kroz inspekcijski stanicu.On podsjeća дрессировщику, da se postupa s njim pažljivo, kao i da mu govori da imate Sklopivi štap.Agenti TSA upoznati sa скринингом sklopivi тростей I POTROŠNOG MATERIJALA, TSA će ispraviti vaš proces screeninga.Informirajući ih da imate sklopivi lovački, vi ste im pomaže optimizirati proces screeninga.STRAŽNJI DIO OZNAKE : Sklopivi štap-to je medicinska oprema, propisano medicinska oprema ne može smatrati prtljagom airlines.Ako agent avio treba podsjetiti na poleđini ove oznake se posebno postavlja pravila DOT (Department of Transportation) i ACAA (Air Carrier Access Act) o tome da je vaša medicinska oprema NE smatraju se prtljagom i ne bi trebao biti odvojen od propisane pacijenta.Imajte na umu da je uvijek korisno imati pri sebi notu vašeg liječnika (kopiju recepta) u slučaju, ako vas će izazov.

Ostale karakteristike

Slične ponude