.

.

Твердотельное releja BERM, Одноканальное Upravljanje DC i Двухканальное Upravljanje AC SSR Releja 24-480VAC (BERM-DK40DA)

Твердотельное releja BERM, Одноканальное Upravljanje DC i Двухканальное Upravljanje AC SSR Releja 24-480VAC (BERM-DK40DA)

HRK 48.57
Prisutan
U trgovini

【Značajke】 Relej ima mesing kontakti, dobar kontakt i dobru vodljivost.Vatrootporna ljuska, debela osnova za hlađenje, čvrst i trajno, dugi vijek trajanja. 【Jednostavnost korištenja】 Твердотельное relej-to одноканальное upravljanje konstantnom strujom, двухканальное upravljanje izmjenične struje, s высокопрочными vijcima i crvenim i zelenim индикаторными svjetiljke, jednostavan za rad. 【Ovaj model】 Relej ima tri modela na izbor : BERM-DK10 DA / BERM-DK25 DA / BERM-DK40 DA.Nazivna izmjenična struja : 10 A / 25 A / 40 A (odgovarajući model neobavezni). 【Instalacija】 Твердотельное releja istosmjerne struje u izmjeničnu struju koristi metoda ugradnje vijka, koji je jednostavan za instalaciju i važan je dio regulatora temperature i drugih mehaničkih sustava upravljanja. 【Primjena SSR】 solid state relej vrlo često se koriste u sustavima za automatsko upravljanje tehnološkim procesima, te su važne komponente za regulatora temperature i drugih mehaničkih sustava upravljanja.Veličina : BERM-DK40 DA.

Ostale karakteristike

Item Type:
Solid State Relay
Brand:
BERM
Model:
BERM-DK10DA / BERM-DK25DA / BERM-DK40DA (optional)
Rated AC Current:
10A / 25A / 40A (optional for corresponding models)
Rated AC Voltage:
24-480VAC
Control Voltage:
3-32VDC
Control Current:
20mA
Control Method:
DC control AC
Type:
Single DC Control Dual AC
Indicator:
Red + green
Product Size:
Approx. 58 x 44 x 28mm / 2.3 x 1.7 x 1.1in
Package List:
1 x Relay :
1 x Green Terminal :

Slične ponude