.

.

RuiRdot Sense Remen Za sat, Zamijeniti Remen za Žene i Muškarce Tanak Podesivi Pribor Od Nehrđajućeg Čelika Remen za sat Alat za Uklanjanje Kompatibilan za Versa 3/Smart Sense Watch (rose gold)

RuiRdot Sense Remen Za sat, Zamijeniti Remen za Žene i Muškarce Tanak Podesivi Pribor Od Nehrđajućeg Čelika Remen za sat

HRK 62.97
Prisutan
U trgovini

Kompatibilni uređaj-Ovaj remen od nehrđajućeg čelika razvijen posebno za pametne sati Versa 3/Sense, nije pogodna za druge sati, molim vas, molim vas, potvrdite svoj model sati pažljivo prije kupnje. Jedinstveni dizajn-remen za sat je izrađen od vrhunskog materijala od nehrđajućeg čelika s jedinstvenim dizajnom izgleda, čini vaše sati ljepši i spremniji, donosi vam mnogo komplimenata. Podesive veličine-Prihvati dvostruku siguran dizajn kopče, uključena u alat, možete slobodno promijeniti duljinu remena u skladu sa svojim veličine ručnog zgloba, savršeno odgovara vašem zapešću, pogodan za većinu ručni zglob. Siguran za nošenje-metalni priključak može neprimjetno uklopiti u vaše pametan granice i osigurati sigurno nošenje; Moderniji dizajn čini vaš sat više moderan i high-end, osigurava ugodno nošenje. Različite boje-od Nekoliko trendi boja za izabrati iz, kako personalizirati svoj pametni sat i učiniti ih potpuno novim, udobnim, u skladu sa svojim dnevnim raspoloženjem i odjećom.To je idealan poklon za vašeg prijatelja, obitelji i kolega, Itd. Rui Rdot Versa 3 Band, moderan podesivi remen od nehrđajućeg čelika uložak narukvica za žene, muški remen za sat koji je kompatibilan sa Sense/Versa 3 Smart Watch Materijal : Premium nehrđajućeg čelika.Značajke : - Jedinstveni dizajn - Remen za sat je izrađen od vrhunskog materijala od nehrđajućeg čelika s jedinstvenim dizajnom izgleda, čini vaše sati ljepši i spremniji, donosi vam mnogo komplimenata. Podesive veličine-Prihvati dvostruku siguran dizajn kopče, uključena u alat, možete slobodno promijeniti duljinu remena u skladu sa svojim veličine ručnog zgloba, savršeno odgovara vašem zapešću, pogodan za većinu ručni zglob. Siguran za nošenje-metalni priključak može neprimjetno uklopiti u vaše pametan granice i osigurati sigurno nošenje; Moderniji dizajn čini vaš sat više moderan i high-end, osigurava ugodno nošenje. Različite boje-od Nekoliko trendi boja za izabrati iz, kako personalizirati svoj pametni sat i učiniti ih potpuno novim, udobnim, u skladu sa svojim dnevnim raspoloženjem i odjećom.Upućivanje uključuje : 1 x remen od nehrđajućeg čelika (sat u kompletu ne dolaze), 1 x alat za rastavljanje.

Ostale karakteristike

Slične ponude